Teràpies Naturals

Especialitats

         *Acupuntura.

         *Coaching per reduir l’estrès (Coherència Cardíaca).

         *Massatge Pre-Natal.

         *Massatge Infantil.

         *Massatge Craneo-Podal.

         *Reiki.

Què fem?

*Acupuntura: La Medicina Tradicional Xinesa s’enfoca a ajudar les funcions d’auto-guariment del cos. És especialment efectiva en casos de dolor agut o crònic. Al pacient li disminuirà el dolor, es relaxarà, li disminuirà l’ansietat i li milloraran els problemes digestius i hormonals.

Es pot treballar sense agulles, estimulant els punts amb altres mètodes.

*Coaching per reduir l’estrès (Coherència Cardíaca): El sistema de la Coherència Cardíaca permet veure en un aparell el nivell d’estrès real d’una persona, ja que es reflecteix en el ritme entre els batecs del cor. A partir d’aquesta valoració inicial amb l’aparell i tenint en compte la situació personal del pacient, s’elabora un pla de treball personalitzat per aprendre a disminuir l’estrès i reduir els efectes negatius sobre la salut.

El pacient recuperarà l’estat de calma interna i descansarà millor; s’alleugerirà de tensions, dolors i malestars; millorant el grau d’atenció i concentració; podrà prendre decisions més eficaces i el seu organisme retornarà a un estat òptim de salut.

Dirigit a adults, infants i adolescents.

*Massatge Pre-Natal: Massatge molt suau, delicat i subtil, pensat per al benestar de la mare i del nadó en gestació. Està recomanat des del moment de la concepció i fins al moment del part.

Ajudarà a la mare a connectar amb el seu nadó, a relaxar-se física i emocionalment i a descansar millor. També li alleugerarà els dolors, tensions i malestars musculars generats per la postura i el pes; estimularà la circulació sanguínia i afavorirà l’eliminació de líquids. L’experiència serà un regal per a tots dos!

*Massatge Infantil: Massatge relaxant, pensat per al benestar dels nens i nenes. Els ajudarà a relaxar-se i a dormir millor. Afavorirà que prenguin consciència del seu cos i emocions.

*Massatge Craneo-Podal: Massatge relaxant de cap, cara i peus.

*Reiki: Incideix sobre els bloquejos energètics i permet reduir l’estrès i afavorir el funcionament òptim dels nostres sistemes. Possibilita una sanació a nivell físic, emocional i mental, tot retornant a un estat òptim i d’equilibri.